Real Fighters galan

September 23, 2017

På Real Fighters återkommande gala boxades Rahil, Samuel, Livia och Robbie för Malmö Muay Thai.


Rahil gjorde debut i -71 kg och vann med domarsiffrorna 3-0. Rahil boxades fint och taktiskt genom samtliga 3 ronder.


Samuel gick match nummer två för Malmö och ställdes mot en betydligt längre hemmaboxare. I de första två ronderna fastnade Samuel i clinchen men var den mer aktiva med boxningen. I tredje ronden hittade Samuel rätt med sin boxning och bjöd på fin underhållning. Förlust dock med domarsiffrorna 2-1.


Robbie gjorde sin första match i minus -71 kg. Den första ronden gick till norrmannen som dock var pressad under slutet på ronden. I rond två prickar Robbie bra och norrmannen räddas av gonggongen. I den tredje ronden tvingas norrmannen till räkning och Robbie vinner klart med domarsiffrorna 3-0.


Strax därpå är det Livia även hon mot en norska i damernas -58 kg. Livia pressar på och är starkare i clinchen. I rond två tvingas norska till räkning efter knä till kroppen. Även den tredje ronden går till Livia som tar sin andra seger för Malmö Muay Thai.


Rahil fick chansen att gå ytterligare en match mot en hemmaboxare och fick äran att avsluta dagens gala. Rahil gjorde ingen från Malmö Muay Thai besviken då han tog Malmös fjärde seger för dagen även denna med domarsiffrorna 3-0.


Stort tack till alla er som kom och stöttade oss, vår massör Peter och Real fighter för arrangemanget.

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Junior- SM i Lomma

March 25, 2017

1/8
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv