Kvartsfinal Bangkok

August 7, 2017

I dagens kvartsfinal ställdes Jonathan mot Israel. Matchen började i högt tempo där båda boxarna visade prov på fina tekniker. Ronden är jämn och i slutet sparkar Jonathan omkull Israel med en välriktad lowkick. Ronden går till Jonathan och Sverige.


Andra ronden är även denna en jämn tillställning där de båda visar på fin clinch, undanglidningar och kontringar. Vid ett tillfälle skickar Jonathan Israelen till marken med en armbåge, dock ingen räkning. Ronden går till Israel och det är lika inför sista ronden.


Sista ronden är jämn inledningsvis men Jonathan boxas defensivt och Israel pressar under den sista halva minuten. Israel får domslutet med sig och Jonathan får tyvärr se sig besegrad med poängen 29-28 till Israels fördel.

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Junior- SM i Lomma

March 25, 2017

1/8
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv