Tävling i Varberg

May 20, 2017

På dagens tävling boxades Rasmus, Peter och Robbie för Malmö Muay Thai.

 

Rasmus som gjorde debut gick en D-fight mot en boxare från Varberg. Rasmus visade på fina tekniker och stark clinch och tog sin första medal och sin första seger.


Peter ställdes mot en boxare från Island i sin andra C- match. Det blev en hård tillställning där Islänningen pressade med hård boxning. I andra ronden fick Peter bättre utdelning och prickade med ett par bra knä. Tredje ronden gick i högt tempo och båda boxarna prickade varandra tungt. Tyvärr fick Peter se sig besegrad i dagens drabbning men han visade på stort hjärta.


Sist ut för dagen var Robbie som ställdes även han mot en fighter från Varberg. Robbie gjorde en bra match där han tvingade hemmafightern till räkning både i första och andra ronden. Seger till Robbie och Malmö Muay Thai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Junior- SM i Lomma

March 25, 2017

1/8
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv