Real Fighters gala - Lund

March 11, 2017

På Real Fighters återkommande gala boxades Mujtaba och Robbie för Malmö Muay Thai.

 

Mujtaba gjorde debut i D-klass för diplomboxare. Mujtaba ställdes mot Teddie Ögren från Real Fighter som är en duktig boxare. De båda bjöd på fin thaiboxning och ansågs vara en av galans bästa matcher.
Efter tre ronder kunde Malmö och Mujtaba ta dagens första seger med domarsiffrorna 3-0 till Malmö.


Robbie som ställdes mot Sverker från Apex gjorde sin andra C-fight i -75 kg. Den första ronden var jämn men i den andra träffade Robbie med ett par fina frontsparkar till ansiktet och började ta över matchen. I den tredje ronden ökade Robbie tempot och med fin clinch och hårda rundsparkar till kroppen tog även han med sig pokalen till Malmö.

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Junior- SM i Lomma

March 25, 2017

1/8
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv