West Coast Battle 8

September 3, 2016

På West Coast Battle 8 boxades Johan Andersson och Raafat Al-Maliki.

 

Johan gjorde debut i A-klass i -81 kg och ställdes mot en boxare från Real Fighter i Lund. Johan dominerade samtliga tre ronder men fick ett poängavdrag i andra ronden då han sparkade sin motståndare då denne låg ned. Seger till Johan och Malmö Muay Thai med domarsiffrorna 3-0.

 

Raafat ställdes mot Nazim från Göteborg som tidigare mött Jaafar. Raafat bjöd på en undanhållande match med pricksäker boxning och snygga undanglidningar och hårda sparkar till kroppen. Ytterligare en seger till Malmö Muay Thai och Raafat. Även denna med 3-0 i protokollet till Raafats favör.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Junior- SM i Lomma

March 25, 2017

1/8
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv