Malmö Muay Thai firade påsken i Göteborg

March 27, 2016

Malmö Muay Thai firade påsken i Göteborg närmare bestämt på Muay Thai Arena 7 som gick av stapeln på Trägårn. För Malmö Muay Thai boxades Jaffar Al- Goshami och Johan Andersson. Jaffar boxades i -63.5 kg vilket är en viktklass över hans vanliga och ställdes mot hemmaboxarenNasim Kazem. Det blev en hård match över fem ronder där Jaffar boxades taktiskt med hårda lowkicks, snabba kontringar. I den tredje ronden snubblar Jaffar och får en räkning. Matchen fortsätter i samma stil och vid slutet av matchen är vi säkra på seger. Domarsiffrorna 2-1 var dock inte till vår fördel denna dag.

Johan boxades mot den svenska K-1 mästaren August Asztley i -81 kg. Matchen var en drabbning mellan två stilar då August pressade med boxning och Johan svarade med hårda rundsparkar till kroppen. Vid något tillfälle prickade Johan även bra med sin höger och August såg påverkad ut men kämpade sig tillbaka. I den tredje ronden började Johan komma igång riktigt och bjöd på hoppande knä samt fick till taimingen med sitt vänsterben och i rond fem såg August ut att ha tappat orken i båda armarna och slagserierna var mer sparsamma och Johan fick in ett par snyggs svep.

Seger till Johan och Malmö Muay Thai med domarsiffrorna 3-0.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Junior- SM i Lomma

March 25, 2017

1/8
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv