Lite nyheter inför de kommande veckorna.

April 4, 2016

Den 9 april tävlar vi i Helsingborg. Ludvig, Ali, Daniel, Nils, Hannes, Danijel samt Marko har i skrivande stund matcher bokade.

Jaffar och Johan är mitt uppe i förberedelserna inför VM som börjar den 18 maj där Sverige är arrangör detta år. Jaffar kommer att boxas i -60 kg och Johan kommer att gå -81 kg. Johan gör sin debut på detta VM i landslaget.

Den 16 april gör Raafat debut på Glory i Köpenhamn, Raafat kommer att möta den danske mästaren i Kickboxning. Raafat är även han klar för VM och kommer att boxas i -63.5 kg även här.

Malmö Muay Thai är glada att presentera en ny samarbetspartner i Budo Fitness som drivs av Pierre Axelsson. Pierre är delägare i butiken vid Caroli och kommer att sponsra de tre som är klara för landslaget fram till VM med kosttillskott och diverse utrustning. Medlemmar på Malmö Muay Thai har rabatt vid inköp hos Pierre mot uppvisande av giltigt medlemskort.

Den 23 april är det dags för tävling i Lund och veckan därpå går Anna match på Gladiatorspelen i Skövde mot Claudia Sendlak från Halmstad.

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Junior- SM i Lomma

March 25, 2017

1/8
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv