Halmstad 3 okt

October 4, 2015

Med Hannes, Samuel, Michael och Daniel.

 

Att Hannes gjorde sin första diplommatch märktes inte alls då han med stort lugn och bländande teknik och balans gjorde en jättefin thaiboxningsmatch mot Anton från Halmstad.

Vi ser fram emot fler matcher med Hannes!

I den andra diplom matchen där Samuel fick möta Seth från In2muaythai bröts tyvärr matchen redan i första ronden då domaren tyckte att kontakten var för hård .

Michael som fick möta Oliver från Heavyhands gym visade sig att vara den som hade tyngst händer och träffade sin motståndare med bra kombinationer i första ronden. I andra och tredje ronden blev det mycket clinch där Oliver var den starke men dock utan att sätta några riktiga knän. Micke gick i en viktklass över sin vanliga då det saknades motstånd till honom i hans vanliga viktklass.

Oliver fick in en hel del frontsparkar när Michael var på väg framåt men utan att få stopp på honom, tyvärr förlust på delat domslut 2-1.

I sista matchen för dagen var det dags för Daniel att möta Fidde, även han från Heavyhands gym.
Daniel som var laddad, började första ronden med att få in en huvudspark som sänkte motståndaren dock utan att få en räkning.
Daniel följde upp med slag mot en märkbart groggy Fidde som red ut stormen .

I andra och tredje ronden började tyvärr Daniel tröttna och hamnade på defensiven mot sin offensive motståndare och det blev tyvärr förlust på delat domslut precis som för Alexander Gustavsson och Micke.

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Junior- SM i Lomma

March 25, 2017

1/8
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv