Oslo Fight Night, 12 sept

September 13, 2015

Oslo Fight Night 
I lördags 12de sept boxades Anna och Richard på norge’s största gala “Oslo Fight Night”. Matcherna gick 3 x 3 min med armbågar.Richard mötte Simon Santana från Spanien numera hemmahörande i Norge. Matchen började i ett högt tempo och Richard fick ta emot ett par hårda low- kicks och fick ta räkning i andra ronden. Richard kunde tyvärr inte fullfölja matchen.Anna ställdes mot Fatima Pinto från Oslo, (tidigare världs, europeisk och nordisk mästare) och det blev en hård tillställning över tre ronder. Första ronden var jämn men i andra ronden träffade Fatima lite mer.Anna försökte jämna ut i tredje men fick se sig besegrad på poäng efter tre hårda ronder.

 

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Junior- SM i Lomma

March 25, 2017

1/8
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv