Köpenhamn, 16 maj

May 18, 2015

Jaffar Al-Qashaami fortsätter sitt hittills framgångsrika 2015 med ännu en vinst.

På Mikenta’s event “Fighters against violence” i Albertslund utanför Köpenhamn, boxades han idag mot en erfaren fighter från Mikenta som hade 30 matcher i bagaget. Matchen gick med fulla Muay Thai regler (med armbågar och knä mot huvudet). 1a ronden var jämn men sen ökade Jaffar tempot med hårda sparkar, snabba knä och underbara armbågar. Jaffar hade sin motståndare i golvet i rond 3 och 4 efter fina knä i magen men dansken var mycket tuff och kämpade hårt för att komma in i matchen vilket en fokuserad Jaffar inte lät honom göra.
Efter 5 ronden sträckte Jaffar händerna i luften som klar segrare.

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Junior- SM i Lomma

March 25, 2017

1/8
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv