Halmstad 12 april

April 13, 2015

I Halmstad boxades Anna och Johan och dom bärgade hem två fina segrar till Malmö Muay Thai. Anna gick match mot Claudia Sendlak från Halmstad i -54 kg mot Annas vanliga -51 kg. Claudia är svensk mästare som junior 2014 och 2015 men kommer boxas som senior framöver.Första ronden blev en jämn tillställning där Claudia pressade framåt. I rond två började Anna träffa med slag och hårda rundsparkar till kroppen. Rond tre fortsatte på liknande vis och Anna gav Malmö Muay Thai dagens första seger.Även Johan mötte en boxare från Halmstad – 81 kg även denna match gick i C-klass. Keiwan Adibi klev in ringen till publikens jubel. Första ronden träffade Johan med hårda slagserier och rundsparkar till kroppen klar rond till Johan. Rond två pressades Johan bakåt av Keiwan, dock prickade Johan, Keiwan med slag och sparkar under dennes jakt på att jämna ut matchen. Rond tre såg likadan ut och vid slutsignalen kunde Johan sträcka upp händerna som vinnare.

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Junior- SM i Lomma

March 25, 2017

1/8
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv