Stockholm 27 mars.

March 27, 2015

På “Rumble in Väsby” som arrangerades av VBC boxades Erica Björnestrand, Ewin Ates och Jaffar Al-Qashaami. Erica boxades mot Isa Tidblad Keskikangas från VBC (Nordisk, Europeisk och Världsmästare 2014). Erica gjorde en mycket bra match med stenhårda slag, hårda frontar och stabil clinch. Efter 5 ronder var vi säkra på vinst men så blev det tyvärr inte. Något förvånande vann Isa. Ewin boxades mot SM finalisten i 71 kg, Anna Strandberg från VBC. Ewin gjorde också en mycket bra match med fin defensiv boxning där hennes motståndare slog och sparkade många hål i luften. Ewin förlorade också ganska förvånade med 2-1.Jaffar boxades mot Anton Larsson från Allstar Gym. Jaffar fightades i ett högt tempo med snabba slagserier och hårda sparkar. Efter totalt 5 räkningar under matchen pga att Jaffar sänkte sin motståndare med hårda låga sparkar stoppade domaren matchen i 3de ronden och Jaffar kunde sträcka händerna i luften.

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Junior- SM i Lomma

March 25, 2017

1/8
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv