Helsingborg, 29 November

November 30, 2014

På Helsingborg Muay Thai´s tävling boxades från Malmö Muay Thai, Ali Faraj, Johan Andersson och Jaffar Al Goshami. Ali som gick D Class match dominerade sin match i 2 ronder och 3de ronden prickade han hårt med sin höger så motståndaren la sig ner och domaren stoppade matchen. Eftersom matchen gick i D class, där man inte kan vinna på t.ex KO, blev matchen dömd oavgjord.Även Johan dominerade sin D class match och kunde bärga ännu en seger.Jaffar´s match som var en C class match blev en hård tillställning i ett högt tempo där båda boxarna visade prov på fina och hårda thaitekniker under hela matchen. Efter matchen kunde hemmaboxaren Rasmus Wiberg sträcka händerna i luften efter en rättvis men knapp seger.

 

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Junior- SM i Lomma

March 25, 2017

1/8
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv