West Coast Battle 6, 1 November

November 1, 2014

Vid årets upplaga av West Coast Battle i Varberg boxades Rafaat Al-Maliki, Erica Björnestrand och Patrik Lyzell. 

Rafaat deltog i fyramannaturneringen (63,5 kg) och trots att han blev inbjuden för endast en vecka sen kunde han vinna turneringen efter två tuffa matcher mot två av sverige´s bästa 63,5 kg´s fighters (Billy Bengtsson , FMT och Samuel Bark, Halmstad MT).Erica gick B Class (5 x 2 min) mot Bea Malecki från Tullinge Muay Thai. Matchen gick i ett mycket högt tempo med stenhårda tekniker och var mycket jämn fram till slutet på 4de ronden då Erica kunde börja dominera i clinchen och i 5de ronden tog hon kommandot genom hårda knä och kunde tills sist höja händerna som segrare.Patrik Lyzell gick också B class match och boxades där mot Marcus Liljedorff från från Halmstad. Matchen var oerhört hård och intensiv där båda boxarna visade härliga thaitekniker. Matchen böljade fram och tillbaka men Patrik´s hårda tekniker och press på sin motståndare kunde till sist ge honom en välförtjänt men knapp seger.

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Junior- SM i Lomma

March 25, 2017

1/8
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv