Trophy MMA 4, 30 Augusti

August 30, 2014

Mohammed och Nils gjorde strålande insatser på Trophy MMA. Nils gjorde en stabil insats med bättre stående tekniker och med bra nertagningförsvar. Efter en del brottning mot buren i 1:a ronden tog Nils kommandot med sin boxning i 2:a ronden och vann på KO efter två nedslagningar. Mohammed var i kontroll större delen av matchen trots att han var nere för räkning i 2:a ronden. Matchen innehöll mycket brottning mot burväggen där Mohammed satte fina knä som gjorde skada på polacken. Med sin fina boxning och fotarbete hade han den tuffe polacken träffad flera gånger och i 3:e ronden klappade den slutkörde polacken ut på en giljotin mot burväggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Junior- SM i Lomma

March 25, 2017

1/8
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv