Sök

Fight Camp Varberg


Fight Camp Varberg fyller 30 år och det blir två dagar med tävlingar.

Malmö Muay Thai hade fem tävlande under lördagen.

Marie ställdes mot en norska i sin första match. Efter tre ronder fick Marie se sig besegrad på poäng. En lärdom rikare dock och nästa helg är det dags för Marie igen.

Abdalla Elhoss var nästa ut från MMT och han ställdes mot Anton från Karlshamn. Första C-klass matchen för Abdalla och seger efter fin boxning med domarsiffrorna 3-0.

Strax efter var det Mujtaba som hoppade upp två viktklasser för att få match. Mujje fick jobba hårt för att nå in på sin motståndare men träffade fint med boxning och låste upp sin betydligt längre motståndare i clinchen. Seger efter tre ronder till Mujtaba och Malmö Muay Thai.

Lauren var näst sist ut för kvällen och mötte en gammal rival. Efter fem hårda ronder trodde vi att vi hade gjort tillräckligt för att få pokalen med oss hem, men tyvärr poängförlust för Lauren Kertész. Men vilken utveckling och vi ser fram emot nya matcher inom kort.

Livia mötte även hon en från Nak Muay Thai Uzma Rana i damernas -56 kg. Efter fem ronder där Livia prickade med boxning och hårda knä avslutas den femte ronden med en serie armbågar.seger till Livia och team MMT.

Stort tack till Varberg för arrangemanget, domarna, läkarna och alla ni som var med oss idag!


45 visningar

Måndag: 17.00 - 21.30 


Tisdag - fredag: 17.00 - 20.00


Lördag: 10.30 - 15.30

Söndag: Stängt

 

Barkgatan 9
214 22 Malmö

KONTAKTA OSS

Telefon 040 -23 15 10 

  • Facebook Social Icon
ÖPPETTIDER
ADRESS
HITTA HIT