Sök

Champions Fight Night i Halmstad


På Champions Fight Night i Halmstad fightades Rahil, Timothy och Yoseph.

Först ut var Timothy som mötte en boxare från Nak Muay Thai. Första ronden var hård och gick till motståndaren. I den andra kom Timothy igång och prickade bra med boxningen. Ett ett i ronder, i den sista ronden ökade Timothy och träffade mer med boxningen och motståndaren svarade med att försöka jobba clinch och svep. Seger till Timothy efter tre hårda ronder i en viktklass över sin vanliga.

Direkt efter var det Yoseph som ställdes mot en fighter från Vimmerby Kampsport. Yoseph prickade bra med både boxning och sparkar och motståndaren fick ta en räkning i den andra ronden. Seger till Yoseph och Malmö även i denna matchen.

Sist ut var Rahil som även han ställdes mot en boxare från Norge. Rahil prickade bra med långa knä och boxning och dominerade matchen igenom. Seger till Malmö och Rahil även i denna match.


118 visningar

Måndag: 17.00 - 21.30 


Tisdag - fredag: 17.00 - 20.00


Lördag: 10.30 - 15.30

Söndag: Stängt

 

Barkgatan 9
214 22 Malmö

KONTAKTA OSS

Telefon 040 -23 15 10 

  • Facebook Social Icon
ÖPPETTIDER
ADRESS
HITTA HIT